3 beste touchscreen laptops

3 beste touchscreen laptops

Deel dit product

Naast de gewone laptop heb je tegenwoordig ook laptops die je ook als tablet kunt gebruiken. Die hebben een touchscreen. In dit artikel een top drie van beste touchscreen laptops van dit moment.

In dit artikel tonen we de drie beste touchscreen laptops van dit moment volgens ons. We hebben een speciale pagina met alle touchscreen laptops. Bekijk een laptop ⏩ vergelijk de prijzen ⏩ bestel!

Microsoft Surface Pro 8

Dit is een kleine maar krachtige laptop. Het bevat een 11e generatie i5 EVO processor en 8 gigabyte aan RAM. Wil je video’s gaan bewerken of gamen? Dan moet je gaan kijken naar een i7 processor. Voor documenten, mail enz. is dit een aanrader. De batterij gaat gemiddeld zo’n 8 uur mee.


Microsoft Surface Pro 8 – i5


Microsoft Surface Pro 8 – i5

€999.00
Koop product

HP Specture x360

Deze laptop behoort al een lange tijd bij de beste laptops die er zijn. Het bevat een 11e generatie Intel-core processor, dat zorgt voor een flinke boost in prestatie. Dankzij de Intel Iris Xe graphic videokaart zijn details erg goed zichtbaar. Het is een prijzige laptop, maar je krijgt wel waar voor je geld.


HP Specture X360 2021


HP Spectre x360 (2021)

€1,699.00
Koop product

Samsung Galaxy Book 2 pro

De Samsung Galaxy Book 2 pro is een 13 inch laptop en tablet in een. Er zit een Intel Core i7 processor in, waarmee je met gemak foto’s en video kunt bewerken of kunt gamen. Je krijgt er standaard een S pen bij waar je makkelijk notities mee kunt maken. Het is een hele energiezuinige laptop, door het DDR5 werkgeheugen. Het heeft een Super AMOLED waardoor kleuren en details goed zichtbaar zijn.


Samsung Galaxy Book2 Pro 360


Samsung Galaxy Book2 Pro 360

€1,549.00
Koop product

Ben je op zoek naar een een nieuwe laptop en specifiek touchscreen? Bekijk dan alle beste touchscreen laptop deals! Laat in de reacties hieronder weten wat jouw beste touchscreen laptop is!