De vijf beste laptops voor je studie

De vijf beste laptops voor je studie

Deel dit product

Een goede laptop voor je studie is erg belangrijk en essentieel. Maar hoe weet je welke laptop je nodig hebt of welke laptop de beste deal heeft? In dit artikel een lijst van de vijf laptops voor studenten met de beste deal!

Het is slim om te bedenken wat voor laptop je nodig hebt. Waar ga je de laptop voor gebruiken? Hoeveel opslag wil je? Speelt de keuze voor een bepaald merk ook mee. Hieronder onze top vijf met verschillende laptops met de beste deal!

1. Macbook Air

Deze MacBook Air heeft de nieuwste M1 chip waardoor hij erg snel is en heel krachtig. De batterij kan gemiddeld zo’n 18 uur mee en doordat hij dun en licht is, kan ie gemakkelijk mee in een tas. Handig als je een hele dag op school bent bijvoorbeeld.

2. Lenovo Ideapad Flex 5

Met deze Lenovo kun je heel gemakkelijk een foto bewerken in Photoshop of een mail of document schrijven in Word. Het is een 2-in-1 laptop waardoor je hem ook kan veranderen in een tablet.

3. HP 15S

De HP 15S is een goede laptop voor het dagelijks gebruik. Na studie een Netflix film of serie kijken is geen probleem met deze laptop. Doordat er een SSD harde schijf inzit, is de laptop binnen 30 seconden opgestart. Kun je snel aan het werk!
HP 15s

4. Acer Swift 3

Met de Acer Swift 3 kun je heel gemakkelijk bestanden in Office bewerken of je mailtje aftikken. Het is een 14 inch laptop waardoor je hem gemakkelijk in een tas met je meeneemt. Handig voor een hele dag op school.

5. HP Pavilion 15

Deze HP Pavilion 15 heeft 16 GB aan boord waardoor je heel wat opslagcapaciteit hebt. Daarnaast heeft het een verlicht toetsenbord zodat je ook in de avond nog documenten in Office of mailtjes kunt afmaken.

Bekijk hier alle laptops voor je studie met de beste deal. We vergelijken de beste deals van Coolblue, Amazon, BCC, Expert en Alternate.